Voor als je de beste versie van jezelf wilt worden

Particulieren

Voel jij dat je niet lekker in je vel zit, wellicht emotioneel bent en dat het niet gaat zoals je wilt? Wil jij graag kalmte in je hoofd en lijf ervaren, weten welke zaken je voorrang wilt geven, zodat je de ballen in de lucht kan blijven houden of leren los te laten? Heb jij een baan waarbij je niet meer weet waarom je dit werk doet en er ook niet blij van wordt? Speelt er te veel en is er te veel druk? Wil je gewicht verliezen of leren wat gezonde voeding is. 

Dan is een individueel coachtraject bij OnTrack Coaching echt iets voor jou. We bepalen welke doelen jij wilt bereiken en ik begeleid je daar naartoe. Wat vind jij echt belangrijk, zodat je kunt groeien als persoon en hardnekkige patronen kunt doorbreken. Je gaat het pad bewandelen dat je zelf kiest. Ervaar meer rust en ruimte om te genieten met gevoel en overtuiging van de mooie dingen in je leven.  

RP_20190705_5S5A4677

Ondernemers

Sta je ooit stil als ondernemer en ervaar je het geluk waarom je ondernemer bent geworden? Ervaar je veel stress. Merk je dat je alles zelf wilt doen en dat het lastig is om keuzes te maken of grenzen te stellen? Voel je de druk van genoeg inkomsten? Is werk en privé verweven? Kun je goed afstand nemen en loslaten? Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen. Ook ik als ondernemer vraag mij dit wel eens af. 

Wellicht heb je het ondernemerschap gekozen vanwege je vrijheid, het kunnen nemen van je eigen beslissingen of had je een andere motivatie.

Hoe gaat het nu met je? Ben jij een ondernemer die energie krijgt van wat hij­/zij doet en een goede balans ervaart in alle opzichten. Die weet waarom hij/zij ondernemer is geworden. Ben jij het voorbeeld van gezond en vitaal of is er ruimte voor verbetering?

Bedrijven en organisaties

Leefstijl en vitaliteit spelen een steeds belangrijkere rol bij duurzame inzetbaarheid in het bedrijfsleven. De kans op uitval van een mentaal en fysiek fitte medewerker is immers een stuk kleiner. Helaas is er op dit vlak nog veel te leren. Nummer één ziekteverzuim is namelijk nog steeds stress en burn-out en deze zorgen voor langdurige uitval op het werk. Streeft jouw bedrijf of organisatie al naar duurzame inzetbaarheid?

Waarom leefstijl- en vitaliteitscoaching?

Omdat het doel namelijk altijd hetzelfde is...het nastreven van duurzame  inzetbaarheid en tevreden medewerkers, die lekker in hun vel zitten. Door leefstijl- en vitaliteitscoaching kun je medewerkers terug in hun kracht krijgen, maar ook preventief behoeden voor ziekte en uitval.

Coaching voor bedrijven met aandacht voor de medewerker als geheel, waarbij ik gebruik maak van het Mark-model. Coaching gericht op de psychische, mentale en sociaal-emotionele dimensie. En zingeving en pro-activiteit. Door met deze gebieden aan de slag te gaan, krijg je werknemers mentaal en fysiek weer in balans. Een totaalplaatje dus voor de organisatie en de medewerker!

Afhankelijk van de coachvraag van de medewerker of behoefte van de werkgever zijn er twee verschillende trajecten mogelijk:

  • een individueel traject, waarbij een medewerker persoonlijk gecoacht en begeleid wordt
  • een workshop over leefstijl en vitaliteit voor een groep medewerkers.
Individueel coachtraject

Bij een individueel traject ga ik 1 op 1 met de medewerker aan de slag. We steken in op een duurzame verandering op het gebied van leefstijl en vitaliteit. De medewerker leert op alle dimensies hoe hij/zij er voor kan zorgen dat de balans hersteld wordt. Daarbij zijn zaken als: ademhaling, voeding, beweging, slaapritme, belemmerende overtuigingen, patronen en rode draden, missie, waarden allemaal van invloed. Ik haal met de medewerker de kern van de disbalans naar boven en leer hem/haar om te gaan met de facetten die deze disbalans veroorzaken, zodat deze geen belemmering meer vormen. Met een totaalbalans als resultaat. Daarnaast zorg ik voor structuur en overzicht, zodat de coachvraag helder blijft en we in duidelijke stappen naar een duurzaam gezonder en fitter leven werken. 

Ben je geïnteresseerd in een individueel coachtraject voor een medewerker? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop 'leefstijl en vitaliteit'

Tijdens deze workshop ervaren de medewerkers wat leefstijl en vitaliteit voor je kan doen. Door interactief met de medewerkers aan de slag te gaan en in te zoomen op problemen die er spelen leg ik uit wat dit met je lijf en psyche doet. Waar loop je tegenaan op de werkvloer en hoe ga ja daar mee om? Hoe zit het met je grenzen bewaken? En het omgaan met verschillende normen en waardes. Wat doet stress en slecht slapen met je lichaam en geest. Allemaal zaken die dagelijks in een bedrijf spelen en als je er goed mee omgaat kan uiteindelijk uitval voorkomen worden.

Ben je geïnteresseerd in een workshop voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat maakt mijn coaching uniek voor bedrijven?

Mijn kracht zit in een directe aanpak, waarbij ik durf te confronteren. Mijn empathisch vermogen, organisatie talent en het zorgen voor overzicht en structuur kan de werknemer helpen naar een gezondere leefstijl, een fitter en vitaler leven met minder kans op ziekteverzuim. Ik coach in de natuur, mits dit haalbaar is voor de werknemer. De buitenlucht doet de werknemer goed en zorgt voor ontspanning, hierdoor kun je sneller tot de kern komen. Het is tevens een beweegmoment, de werknemer voelt zich relaxter en krijgt energie! Alles wat nodig is om de werknemer te helpen zijn doel te bereiken.

  • Coaching in de natuur 
  • Gestructureerd stappenplan
  • Psychomotorische oefeningen
  • Mijn passie voor voeding en beweging
  • Opleiding Slapeloosheid met ACT
  • Burn-out specialisatie
  • Mijn lange ervaring in organisaties waarbij ik als coachend leidinggevende altijd de mens achter de werknemer heb gezien.
RP_20190705_5S5A5460

Vergoeding van 50% mogelijk via Zilveren Kruis.

De kosten voor leefstijl- en vitaliteitscoaching wordt voor een werkgever die collectief verzekerd is bij Zilveren Kruis met het Present pakket voor 50% vergoed!

Hoe gaat het in zijn werk?  

Particulieren: 
Mocht jij een werkgever hebben die collectief verzekerd is bij Zilveren Kruis met het Present pakket, dan kan jouw werkgever via Zilveren Kruis een MARK coach aanvragen (in dit geval kun je dan specifiek naar mij vragen) voor een traject op maat. Dit traject loopt dan via MARK Professionals BV en 50% van het traject wordt dan betaald door  Zilveren Kruis en 50% door jouw werkgever. 

Bedrijven: 
Ben jij als werkgever collectief verzekerd bij Zilveren Kruis met het Present pakket, dan kun je voor jouw werknemer via Zilveren Kruis een MARK coach aanvragen (in dit geval kun je dus specifiek naar mij vragen) voor een traject op maat. Dit traject loopt dan via MARK Professionals BV en het voordeel voor jou als werkgever is, dat 50% wordt vergoed door  Zilveren Kruis.  

De stappen die je daarvoor dient te nemen zijn als volgt: 
De werkgever dient zich te melden bij de werkgeversdesk van Zilveren Kruis met de mededeling dat hij voor één van zijn medewerkers een leefstijlcoach wil inzetten, en dat ook bekend is welke coach (in dit geval vragen ze specifiek naar mij) voor een traject op maat. Daarna neemt Zilveren Kruis contact op met MARK professionals BV en die zorgen dat zij contact met mij opnemen zodat het traject gestart kan worden. 

Ja, ik ben geïnteresseerd in coaching voor mijn organisatie | bedrijf!