Deskundig op gebied van voeding en gezondheid

Leonie Flierman Leefstijl- & vitaliteitscoach | Dalfsen

Mijn naam is Leonie en ik ben moeder van twee zoons. Mijn partner heeft ook een zoon en in ons samengestelde gezin is het dus best een hele uitdaging om alles in goede banen te leiden…. Sinds ik me bezig houd met leefstijl en vitaliteit pak ik op tijd mijn rust en geniet ik meer van de momenten die we met z'n allen hebben.

Sporten staat centraal in mijn leven
Naast mijn gezin is sporten mijn lust en mijn leven. In 2015 heb ik meegedaan aan de Roparun (hardloopestafette van Parijs naar Rotterdam). Een super toffe uitdaging als afsluiting van een vervelende periode.

Mentaal uit balans
Na een aantal "life events" waar ik niet de rust en ruimte voor had genomen, zorgde een melanoom er voor dat ik mentaal volledig uit balans raakte. Met hulp kwam ik er bovenop en nam de beslissing om mijn leven om te gooien en te gaan doen waar ik goed in ben en echt gelukkig van word. Uiteraard ging dat met ups en downs, maar altijd met het doel dat ik alles uit het leven wil halen en meer in het hier en nu wil zijn, met gevoel en vooral te genieten van de mooie dingen om mij heen.

Regie over mijn leven
Op dat moment heb ik de regie over mijn leven gepakt en ben ik mijn eigen bedrijf OnTrack Coaching gestart. Sindsdien begeleid ik als gediplomeerd coach mensen naar een gezondere leefstijl. Dat kan op elke gewenste locatie in de natuur. OnTrack Coaching is gevestigd in Dalfsen. Ik ben met name werkzaam in Overijssel, zoals in en rondom de plaatsen Dalfsen, Lemele, Raalte, Ommen, Hardenberg, Meppel, Hoogeveen en Zwolle. Uiteraard is coaching buiten dit gebied ook mogelijk in overleg.

Mijn stijl van coachen
Mijn kracht zit in mijn rustige, maar directe aanpak, waarin we ook de diepte in gaan. Vooral mijn empathisch vermogen, het zorgen voor overzicht en structuur kunnen jou helpen bij je coachvraag. 

RP_20190705_5S5A5070_800x1200

Gratis kennismakingsgesprek

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een coachtraject en wil je weten of er een klik is?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Wil je niet langer wachten? Neem dan direct contact op.

Wat wordt over mij gezegd?

Favicon

Leonie kan goed organiseren, structuur aanbrengen, overzicht houden, zich goed uitdrukken, anderen in hun kracht zetten en heeft zelfreflectie.

Roeland

Favicon

Leonie is communicatief sterk, gedreven en zowel mens als taakgericht, kan doelen stellen en waarmaken! 

Fenna

Favicon

Leonie is een doener, praktisch ingesteld en werkt oplossingsgericht. Ze kan snel schakelen en is betrokken bij wat ze doet. Ze heeft een passie voor gezond leven en sport.

Regina

Favicon

Leonie is eerlijk en oprecht, betrokken, (daad)krachtig, behulpzaam/zorgzaam, betrouwbaar, ze kan goed luisteren en heeft een goed inlevingsvermogen.

Marc

Favicon

Leonie is eerlijk en sportief, een harde werkster en een dame die weet wat ze wil.

Lonneke

Favicon

Leonie is ondernemend, realistisch, houd van aanpakken, optimistisch, energiek en standvastig.

Anna