Beste lezer,

Gezien de aangescherpte maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus zijn de workshops en buitendemonstraties helaas uitgesteld. Erg jammer, aangezien persoonlijk contact tijdens het coachtraject in mijn ogen erg belangrijk is.

Om je tijdens deze periode toch te ondersteunen bij jouw veranderwens ben ik ONLINE gegaan! Kijk snel hieronder wat de mogelijkheden zijn. Iedereen kan in deze tijd een steuntje in de rug gebruiken, daarom heb ik 2 mooie aanbiedingen gemaakt. Afspraken lopen via Skype, Facetime, Whatsapp of Zoom. Net wat voor jou handig is. Zo kunnen we elkaar toch spreken en zien. Ik hoop je snel online te ontmoeten!

Met gezonde groet,

Leonie Flierman

Sublogo_OnTrackCoaching_RGB

Online activiteiten OnTrack Coaching

 • Bullet_druppel

  Gratis kennismakingsgesprek

  Zit je in de knoop en weet je even niet hoe je daar uit moet komen? Plan dan een GRATIS kennismakingsgesprek in via mijn online agenda. Ook voor een luisterend oor mag je contact met mij opnemen. We kunnen samen bepalen wat ik voor je kan betekenen.   

 • Bullet_druppel

  Social Media

  Op Social Media deel ik regelmatig tips & trics over leefstijl en vitaliteit. Blijf op de hoogte en volg me op Facebook, Instagram of LinkedIn. Laat een bericht achter op social media wat je van de online activiteiten vindt en of je nog een ander goed idee hebt.

 • Bullet_druppel

  Online Leefstijl- en vitaliteitsanalyse van € 59,- voor € 24,95

  Zit je noodgedwongen thuis vanwege de coronamaatregelen en wil je er voor zorgen dat je niet aankomt of wil jij gewicht verliezen zonder een dieet te volgen?

  Maak dan nu een afspraak voor de Leefstijl- en vitaliteitsanalyse. Aan de hand van een intakeformulier hebben we een persoonlijk gesprek en krijg je een gericht advies waar je direct mee aan de slag kunt. Neem contact op.

 • Bullet_druppel

  Online balans sessie van € 79,- voor € 19,95

  Ervaar je veel stress en heb je moeite om in balans te blijven? Neem contact op om een 'online balans sessie' in te plannen.

  Aan de hand van het intakeformulier gaan we samen aan de slag met de dingen waar je mee zit en waar je last van hebt. Je bepaalt zelf hoeveel sessies je wilt volgen. Je betaalt nu slechts € 19,95 voor een sessie van 45 minuten. Neem contact op.