Tijd om te werken aan jezelf en te ontdekken wat je écht leuk vindt

Leefstijl- en vitaliteitscoaching, een cadeau aan jezelf!

Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen! Je hebt er het langst plezier van.

Herken je dat gevoel dat je een heerlijke vakantie achter de rug hebt en als het moment is aangebroken dat je weer naar je werk gaat, dat je heel erg je best moet doen om dat bijzondere gevoel nog even vast te houden? Eenmaal op je werk aangekomen vertel je nog aan een paar collega's hoe geweldig was en dan ga je weer op in de waan van de dag. Na een dag werken is dat ultieme vakantiegevoel al weer weg en is het of je nooit bent weggeweest.

Op vakantie gaan geeft je een korte tijd een heerlijk gevoel. Wil je die rust in je hoofd behouden, je niet schuldig voelen over de extra vakantiekilo's of deze niet aankomen tijdens je vakantie? Tijdens een leefstijltraject leer je duurzaam om te gaan met deze uitdagingen. Leefstijlcoaching is een investering op de lange termijn, je hebt er voor altijd plezier van. Het is een cadeau aan jezelf.

Kom eens kennismaken tijdens de activiteiten die OnTrack Coaching organiseert.

De investering voor een individueel coachtraject is afhankelijk van het traject dat je denkt nodig te hebben. Tijdens het intakegesprek bespreek ik graag de mogelijkheden met je.

Vind jij jezelf de moeite waard om in te investeren? Jij bent aan zet!

Individueel coachtraject

Gratis kennismakingsgesprek
gratis

telefonisch of via Skype    

Tijdens dit gesprek leer ik je graag kennen om te ontdekken of er een wederzijdse klik is. Dit is belangrijk, omdat je met mij een vaak zeer persoonlijk traject ingaat en dit de basis vormt voor een goed resultaat. We bespreken kort wat de problemen zijn waar je tegenaan loopt en welke doelen je hebt. Daarnaast vertel ik wie ik ben, wat mijn werkwijze is en wat ik voor jou kan betekenen. Als er een wederzijdse klik is en je geïnteresseerd bent in een coachtraject plannen we een vrijblijvend intakegesprek in.

Plan zelf een gratis kennismakingsgesprek in mijn online agenda. Kies een dag en tijd die jou goed uitkomt. Ik neem op het gewenste moment telefonisch contact met je op. Of neem direct contact met mij op.

gratis
Vrijblijvend intakegesprek
vrijblijvend

locatie in overleg

Het intakegesprek heeft als doel om een goed beeld van jou en jouw coachvraag te krijgen. Voorafgaand aan het gesprek vul je thuis een vragenlijst in, deze lijst vormt de leidraad van ons intakegesprek. We formuleren jouw doelen en na het uitspreken van onze verwachtingen bepalen we hoe we naar jouw doelen toe gaan werken. Je gaat naar huis met de eerste tips en adviezen. Je staat voor de keuze om je eigen pad te gaan bewandelen!

vrijblijvend
OnTrack Coachtraject - GEWICHTSVERLIES
op aanvraag
 • kennismakingsgesprek
 • intakegesprek
 • 10x coachsessie (10 x 60 min.) - incl. weegmomenten
 • 4x telefonisch overleg (15 min.)
 • onbeperkt whatsappcontact gedurende traject
 • intakevragenlijst
 • vragenlijst leefstijl-en voedingsanalyse
 • productenlijst en recepten
op aanvraag
OnTrack Coachtraject - BALANS COMPLEET
op aanvraag
 • kennismakingsgesprek
 • intakegesprek
 • 8x coachsessie (8 x 60 min.)
 • 2x telefonisch overleg (15 min.)
 • onbeperkt whatsappcontact gedurende traject
 • intakevragenlijst
op aanvraag
OnTrack Coachtraject - BALANS INTENSIEF
op aanvraag
 • kennismakingsgesprek
 • intakegesprek
 • 12x coachsessie (12 x 60 min.)
 • 4x telefonisch overleg (20 min.)
 • onbeperkt whatsappcontact gedurende traject
 • intakevragenlijst
op aanvraag
 • Alle bedragen op deze pagina zijn incl. 21% btw.
 • Alle bedragen zijn incl. voorbereidingstijd en administratiekosten.
 • Binnen de straal van 30 km vanaf Dalfsen, worden er geen reiskosten in rekening gebracht. OnTrack Coaching is gevestigd in Dalfsen, de coachgesprekken vinden plaats in de natuur in de omgeving van Dalfsen, Zwolle en Ommen. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten een straal van 30 km af te spreken, maar daarvoor wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht voor de extra kilometers en tijd. Coaching buiten de provincie Overijssel is mogelijk op verschillende nader overeen te komen natuurgebieden. Voor weegmomenten kan er afgesproken worden bij je thuis of op de locatie van OnTrack Coaching.
 • Bij verhindering dien je minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch of via WhatsApp te annuleren of te verzetten, anders wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht.
 • Zie voor overige voorwaarden en de verwerking van je persoonsgegevens de algemene voorwaarden en het privacyreglement onder aan de pagina.

Kennismakingsactiviteiten

Maak op een laagdrempelige manier kennis met wat OnTrack Coaching voor jou kan betekenen. Doe eens mee met de workshop 'leefstijl en vitaliteit' of de buiten demonstratie 'coaching in de natuur', zodat je ervaart wat het inhoudt. Kies je voor de leefstijl- en voedingsanalyse, dan weet jij na de nulmeeting hoe het ervoor staat met jouw leefstijl en voeding. En je leert dat je met kleine aanpassingen al het verschil kunt maken.

Yes, …het is weer mogelijk om deel te nemen aan een buitendemonstratie of een workshop.

Vanwege de aankondiging van het kabinet om de maatregelen rondom het coronavirus per 1 juni te versoepelen, zijn de workshops en buitendemonstraties weer gepland. Dat is fijn aangezien persoonlijk contact tijdens het coachtraject in mijn ogen erg belangrijk is, uiteraard op gepaste afstand van 1,5 meter.

Mocht je deze stap nog te spannend vinden, dan is wellicht een gratis kennismakingsgesprek iets voor jou waarbij ik telefonisch de mogelijkheden uitleg en jou zo toch kan ondersteunen bij jouw veranderwens.

Ik hoop je snel persoonlijk te ontmoeten of te spreken!

Meld je aan en maak een start om je gezonder en fitter te voelen.

Favicon
WORKSHOP

VOEDING EN LEEFSTIJL

€ 15,- p.p

Wil je graag weten hoe je gewicht kunt verliezen, maar dan op een gezonde manier? Dan is deze interactieve workshop iets voor jou. Je leert wat gezonde voeding en een gezond gewicht inhouden en hoe je dat kunt bereiken, zonder dieet. Daarbij besteden we ook aandacht aan je gezin, bewegen en je mindset, omdat deze van invloed zijn als jij een afvalwens hebt. Door informatie te geven en methodieken toe te passen krijg je inzicht, zodat je zelf aan de slag kunt gaan. We eindigen met tips en tricks voor een gezonde leefstijl en je krijgt een aantal leuke recepten mee naar huis.


21 SEPTEMBE 20:00 uur
29 SEPTEMBER 20:00 uur

tijd: 19:30 uur
locatie: Vilsterkamp 36, Dalfsen

Graag bij je inschrijving vermelden welke datum je wilt deelnemen.

Favicon
ANALYSE

LEEFSTIJL EN VOEDING

€ 57,-

Een uitgebreide persoonlijke leefstijl- en voedingsanalyse (LVA) is dé manier om te ontdekken hoe je ervoor staat als het gaat om leefstijl, voeding en gewicht. En als je wilt afvallen. Je ontvangt vooraf een intakeformulier over je voeding. Tijdens onze afspraak is er een weegmoment en nemen we de antwoorden van het intakeformulier door. Bij het wegen wordt niet alleen gekeken naar je gewicht, maar ook naar andere lichaamssamenstellingen zoals bijvoorbeeld je lichaamsvetpercentage en je skeletspiermassa. Op basis van de intake, het wegen en ons gesprek geef ik je een advies mee.


Op afspraak

tijdsduur: 1,5 uur
locatie: in overleg
1 deelnemer

Favicon
BUITEN DEMO

GEZONDE LEEFSTIJL EN VITALITEIT

€ 15,- p.p.

Wil jij minder stress en gezonder en vitaler worden? Doe dan mee met mijn buitendemo "gezonde leefstijl en vitaliteit". Daarin laat ik je ervaren wat een gezonde leefstijl voor je kan betekenen en hoe je deze zelf kunt bereiken. Daarbij staan stress, ontspanning, slapen, emoties en piekeren centraal. Door de persoonlijke en interactieve manier van deze buitendemo kunnen we ingaan op de dagelijkse dingen waar je tegenaan loopt. Met leuke ondersteunende bewustzijns- en ontspanningsoefeningen krijg je inzicht in je patronen en leer ik je dat het ook anders kan. Je hebt je eerste stappen naar een gezonde leefstijl en vitaliteit gezet!


11 SEPTEMBER 10:00 uur
15 SEPTEMBER 18:00 uur


locatie: bos "heksenkring" tegenover Foreco houthandel Dalfsen

Graag bij je inschrijving vermelden welke datum je wilt deelnemen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan om leefstijltips, recepten en informatie over activiteiten van OnTrack Coaching te ontvangen. Maximaal 1x per maand ontvang je een e-mail.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.