Tijd om te werken aan jezelf en te ontdekken wat je écht leuk vindt

Leefstijl- en vitaliteitscoaching, een cadeau aan jezelf!

Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen! Je hebt er het langst plezier van.

Herken je dat gevoel dat je achter de feiten aanloopt? Je wilt van alles, maar je komt nergens aan toe en vervolgens frustreert het enorm dat je overal tekort schiet. Uiteindelijk blijf je door buffelen en raak je uitgeput. Dit kan te maken hebben met de roofbouw op je lichaam, maar ook door het niet nemen van de juiste voeding. We weten namelijk dat als je in die vicieuze cirkel komt het op alle gebieden minder gaat: voeding, beweging, mindset, slapen. Maar ook dat je niet begrepen wordt en je jezelf ook niet meer begrijpt. Het is lastig om daar in je eentje uit te komen. Wil je met mij onderzoeken wat de eerste stap kan zijn op weg naar herstel? 

Tijdens een leefstijltraject leer je duurzaam om te gaan met deze uitdagingen. Leefstijlcoaching is een investering op de lange termijn, je hebt er voor altijd plezier van. Het is een cadeau aan jezelf.

Kom eens kennismaken tijdens de activiteiten die OnTrack Coaching organiseert.

De investering voor een individueel coachtraject is afhankelijk van het traject dat je denkt nodig te hebben. Tijdens het intakegesprek bespreek ik graag de mogelijkheden met je.

Vind jij jezelf de moeite waard om in te investeren? Jij bent aan zet!

Individuele coachtrajecten

Gratis kennismakingsgesprek
gratis

telefonisch of via Skype    

Tijdens dit gesprek leer ik je graag kennen om te ontdekken of er een wederzijdse klik is. Dit is belangrijk, omdat je met mij een vaak zeer persoonlijk traject ingaat en dit de basis vormt voor een goed resultaat. We bespreken kort wat de problemen zijn waar je tegenaan loopt en welke doelen je hebt. Daarnaast vertel ik wie ik ben, wat mijn werkwijze is en wat ik voor jou kan betekenen. 

Je kunt direct met mij contact opnemen.

gratis
OnTrack Coachtraject - LEEFSTIJL & VITALITEIT
op aanvraag
 • intakegesprek
 • leefstijl- en voedingsanalyse op maat
 • 8x coachsessie (60 min.) - incl. weegmomenten
 • productenlijst en recepten
op aanvraag
OnTrack Coachtraject - STRESS & BURN-OUT
op aanvraag
 • kennismakingsgesprek
 • intakegesprek
 • coachsessies (60 min.) Het aantal sessies is afhankelijk van de klachten. 
op aanvraag
 • Alle bedragen op deze pagina zijn incl. 21% btw.
 • Alle bedragen zijn incl. voorbereidingstijd en administratiekosten.
 • Binnen de straal van 30 km vanaf Dalfsen, worden er geen reiskosten in rekening gebracht. OnTrack Coaching is gevestigd in Dalfsen, de coachgesprekken vinden plaats in de natuur in de omgeving van Dalfsen, Zwolle en Ommen. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten een straal van 30 km af te spreken, maar daarvoor wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht voor de extra kilometers en tijd. Coaching buiten de provincie Overijssel is mogelijk op verschillende nader overeen te komen natuurgebieden. Voor weegmomenten kan er afgesproken worden bij je thuis of op de locatie van OnTrack Coaching.
 • Bij verhindering dien je minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch of via WhatsApp te annuleren of te verzetten, anders wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht.
 • Zie voor overige voorwaarden en de verwerking van je persoonsgegevens de algemene voorwaarden en het privacyreglement onder aan de pagina.

Kennismakingsactiviteiten

Maak op een laagdrempelige manier kennis met wat OnTrack Coaching voor jou kan betekenen. Start met het online traject 'voeding en leefstijl' en leer hoe je zonder dieet je leefstijl en voeding kunt aanpassen. Daarnaast kijken we ook waarom het zo lastig is om het vol te houden. Mindset is minstens zo belangrijk. Kies je voor de leefstijl- en voedingsanalyse, dan weet jij na de nulmeeting hoe het ervoor staat met jouw leefstijl en voeding. En leer je dat met kleine aanpassingen al het verschil kunt maken.

Ik hoop je snel persoonlijk te ontmoeten of te spreken!

Meld je aan en maak een start om je gezonder en fitter te voelen.

Favicon
ONLINE TRAJECT

VOEDING EN LEEFSTIJL

 • Afvallen zonder dieet!
 • Gezonde keuzes leren maken
 • Bewegen, mentale balans, stress en slapen
 • Leefstijl- en voedingsanalyse

Wil je graag afvallen, maar vindt je het lastig om dit in je eentje te doen? Dan is dit online traject “voeding en leefstijl” iets voor jou. Ik leer je dat je met een gezonde leefstijl kunt afvallen, zonder een dieet te hoeven volgen. Dit betekent dat het een duurzame verandering is waarbij je lekkerder in je vel komt en je meer energie gaat ervaren. 


Op afspraak

tijdsduur: 30 minuten per sessie
Online
1 deelnemer

 

Favicon
ANALYSE

VOEDING EN LEESFTIJL

Een uitgebreide persoonlijke leefstijl- en voedingsanalyse (LVA) is dé manier om te ontdekken hoe je ervoor staat als het gaat om leefstijl, voeding en gewicht. En als je wilt afvallen. Je ontvangt vooraf een intakeformulier over je voeding. Tijdens onze afspraak is er een weegmoment en nemen we de antwoorden van het intakeformulier door. Bij het wegen wordt niet alleen gekeken naar je gewicht, maar ook naar andere lichaamssamenstellingen zoals bijvoorbeeld je lichaamsvetpercentage en je skeletspiermassa. Op basis van de intake, het wegen en ons gesprek geef ik je een advies mee.


Op afspraak

tijdsduur: 1,5 uur
locatie: in overleg
1 deelnemer

Klantreview